Aku dan Moorvien

Kepada yang baca blog ini hebakan….. kepada teman2. Dimana anda dalam bahaya ha..ha..ha..(ketawa jahat)

Moorvien adalah haiwan peliharaan ku. Tak susah menjaganya dia makan apa sahaja termasuklah daging manusia. Rupa badanya macam serigala tapi besar sikit dari lembu.

Aku ada misi. Misi aku nak tawan Seluruh Malaysia. Aku tak kisah kalau Malaysia guna senjata canggih sekalipun kami tak akan tewas. Bagi aku, senjata yang ada sekarang pun tak cukup canggih lagi.

Aku tak perlukan senjata sebab aku ada banyak Moorvien yang boleh menyerang anda atas arahanku. Ia boleh menyerang dari bawah tanah pun boleh. Aku pasti sikit hari lagi aku akan mula menyerang perak dahulu

Ha….ha….

Ha…ha…

Ha… ha… (Ketawa Penjahat Dalam Filem)


Tetiba je Gadis manjung menegurku “Abg ambil Amin nie”.
Gadis manjung nak pergi kerja

Astagafirullahulazim…. Mimpi rupanya (dalam hati)…..

Kembali kepada Moorvien tadi. Moorvien adalah binatang buas dalam Filem Outlander.




Inilah Moorven






Sebuah Filem Arahan Howard McCain dilakonkan oleh James Caviezel sebagai Kainan, Sophia Myles sebagai Freya dan Jack Huston sebagai Wulfric. Filem ni tengah di tayang kan dirancangan Astro Box Office Saluran 952. Bagi yang melanggan Astro Box Office dapat le nonton ya. Filem nie memang best dah hamper 30 X aku tengok sebab sehari 2 X ASTRO pusingkan selama sebulan.


Ini le bahananya kalau tengok filem berulang2 kali boleh bawa dalam mimpi dasyat. Adakah aku dapat menawan Malaysia nie dengan Moorvien??? tak adalah Moorvien tak wujud sebab ia binatang Sains Fiksyen...........

17 Tukang Komen:

miss oren said...

outlander memang best tapi hewan tu geli r..hehe

May 27, 2009 12:43 PM  

hahahaa...gadis manjung tu sape?? aweks ek???

May 27, 2009 1:08 PM  
miss izan said...

semoga ko berjaye la...
hahaha

-->gadis manjung? ahakz!

May 27, 2009 1:30 PM  

lupe lak nk pesan..len kali sblm tido basuh kaki then baca doa tido..ek! Huhu...

May 27, 2009 1:42 PM  
sharamli said...

ehek!!
nk serang perak ek????
harapan!!!!
uhuhu~

btw, thx follow my blog...;)
i'll follow u too;)

May 27, 2009 3:07 PM  
joegrimjow said...

after exam....

ingtkan wolverin

May 27, 2009 5:21 PM  
KhairiL's said...

hoho
aku x beli channel astro box office

x dpt nk tk...kt tv

May 27, 2009 8:42 PM  
arsaili said...

salam kenal...memang bercita2 tinggi mengikut firasat mimpi..LOL

May 27, 2009 8:42 PM  
||alis|| said...

wa wa wa...

(bunyi tangisanku pasal menangis takutkan moorvien~)


uhuks!

May 27, 2009 8:52 PM  
♥ Cik Ca said...

besh ke cter tuh?..
ewrmmmmm

May 27, 2009 10:07 PM  
catz_mafia said...

Haruan,
Ganas tul Moorvien ni.. takut plak tengok.. errr

May 27, 2009 10:39 PM  
asis said...

adeih..sampai mimpi plak..

May 28, 2009 1:39 AM  

mimpi ko adventure

May 28, 2009 1:40 AM  
izman said...

macam best je promo ko, nanti aku usha layan.

May 28, 2009 8:45 AM  
QueenWizza said...

patut la cm familiar nama movien tu hehe. cite outlander rupanya. dah tgk dah. best gak cite tuh..

May 28, 2009 2:52 PM  
milimilo said...

aku xtgok pn cite ni so xde mmpi2 dahsyat..mmpi kan slalunye bkait dgn aktiviti harian..aku salu mmpi pasal blogger lain sbb asik ngadap blog..haha

June 02, 2009 1:32 PM