Jawapan Teka 29 Feb


Pertama di ucapkan tahniah kepada puan atie kerana dapat meneka tepat pada minit-minit terakhir sebelum jam 10 pagi tadi. kepada puan atie sila berikan Saiz T-SHIRT NAMA PENUH DAN ALAMAT ke email haruantasek@gmail.com untuk penghantaran hadiah anda.

Seperti mana kita maklum tarikh 29 feb hanya wujud setiap 4 tahun sekali, itu bagi setahun. Kalau mengikut perkiraan kasar jawapan anda semua 100 kali dalam 4oo tahun adalah tepat mengikut 4 tahun sekali. Tetapi mengikut Fakta pengiraan sebenar dalam 400 tahun tarikh 29 Feb akan wujud sebanyak 97 kali. info selanjutnya Klik disini untuk melihat perkiraan itu.

22 Tukang Komen:

KhairiL's said...

haha

melepas nk dpt t-shirt free

next time buat lg quiz mcm ni

June 12, 2009 11:01 AM  
KhairiL's said...

btw, tahniah kpd atie

=)

June 12, 2009 11:02 AM  

uiii ade kuiz ghupernyer...terkelewatan zie nk join..hehehe

congrats atie :)

June 12, 2009 11:16 AM  

t shirt banyak lagi. tak ada halangan petang nie ada kuiz lagi

June 12, 2009 11:22 AM  
ayong said...

aha, kuiz ke??

haha..

jwb tak pikir pon..

hee..
congrats yer cik atie.
:)

June 12, 2009 11:27 AM  

aik?? aku blum sempat jawab lagi dah tutup. ini tidak adil! hehe..

apsal tahun 1700,1800,1900 bukan tahun lompat? hmmm

June 12, 2009 11:30 AM  

mr penyu biru ini soalan semalam... tutup jam 10 pg tadi

June 12, 2009 11:32 AM  
miss izan said...

arghhhhhhhhhhh...
haruan pilih kasehhhhhh...
nyampah!

June 12, 2009 11:43 AM  
anaklaut said...

salam...kapten,

ala,,nak jwab yg tu laaa..


apapun tahniah buat atie...

June 12, 2009 11:43 AM  

alaa....ketinggalan!!
huhuhuh~
:(

June 12, 2009 11:55 AM  
||alis|| said...

tahniah atie ;)

alis pon menang tee MU kat blog joe. alhamdulillah.. rezeki kita, kan?

hihi.. tak sangka btol!

June 12, 2009 12:01 PM  
Krasz bAtu said...

Melepas laaa
Bz bebeno tadi

June 12, 2009 12:30 PM  

jangan jelesssssssss... ;p

June 12, 2009 12:45 PM  
Teja said...

lhaaa, nape aku tk tu ade kuiz kat cni... rugiiiii!

June 12, 2009 1:15 PM  
catz_mafia said...

Haruan,
Adoi.. tak perasan plak aku ada icon tukang komen tu smlm.. waaaa..

Hari ni nak cuba gak..

Atie Luv Luv tahniah.. Kalau xnak bagi aku ek.. hehehe

June 12, 2009 2:21 PM  
xuen adyla said...

tahniah kak atie

heheheh..sure teror kira

June 12, 2009 2:36 PM  
SRISUFI said...

salam bro,

nampaknya sri dah ketinggalan le...heheh..tahniah buat yang berjaya tu tau.

sihat kah?

June 12, 2009 3:07 PM  
puspawarna said...

huhu....
x smpat laa nk join...
lugi laa gni...
pe2pon..tahniah atie...

June 12, 2009 3:19 PM  
tomato said...

eh..bley dapt t shirt ke jwb soklan ni..jawapan die 97..(curik jawapan) btol kn??hahahha

June 12, 2009 3:21 PM  

salam tumpang ziarah. jika ada yang berminat dengan teori konspirasi, sejarah nusantara yang hilang, sufism, kebangkitan akhir zaman..sila lah ke nusanaga.blogspot.com

harap salam ukhwah akan bertaut demi masa depan..sekian

June 12, 2009 7:14 PM  
GRuNGe said...

Aku nak hadiah............... Waaaaa.............. Nak hadiah gak kapten.

June 12, 2009 11:41 PM  
asis said...

adeih...rjinnye kire btul2

June 13, 2009 2:22 AM